Зима 2007

Kafka Inaka Isha

Studio Deen
1 епизоди · Movie Completed カフカ 田舎医者
6.72

Адаптация по едноименния разказ на Франц Кафка.
Мразовита зимна нощ е. Селският лекар е повикан при болно момче, ала неслука след неслука го спохожда и зимните ветрове не прощават, навяват му мисли за привидно несъществуващата болест на момчето, за безкончените мъки на болестта, наречена живот, и за кривата луна, на която сетне може да намери пристан и покой. Но уви, той вече е последвал лъжливия глас на нощния звънец и нищо вече не ще поправи.

 

Информация за превода
Превод: The Hollow Shrine

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 1/1

Преведено по релийза на: Неизвестен

Kara no Kyoukai: The Garden of Sinners

ufotable
7 епизоди · Movie Completed 劇場版 空の境界
7.65

Основан е на новелата на Насу Киноко, писателят на TYPE-MOON. Градината на грешниците е история развиваща се в паралелна вселена на тази на Tsukihime. Смята се за предшественик/вдъхновение за историята на Tsukihime.
Риюги Шики се събужда след дълъг сън. Като следствие тя придобива силата да предсказва смъртта. Способността и да убива всичко само с един нож примамва Шики в един свят на мрак. Убиецът отпреди две години. Легиони от призраци. Момиче което може да извърта нещата само с един поглед. Спираловидна конструкция събираща смърта на хората. Когато определени странни инциденти се съберат с мистичните очи на Шики… нейната изгубена памет се пробужда.
Главният герой, Риюги Шики, е участвалa в пътно произшествие и изпада в дълбока кома за две години. Когато тя най-накрая се събужда е придобила “Усещащите(възприемащите) смъртта очи” способност, но тя вярва, че е изгубила нещо в замяна.
Семейство Риюги се опитва да създаде човешки същества превъзхождащи обикновените хора и за да постигне това, те тренират децата си на различни бойни изкуства и фехтовка и ги принуждават да придобият разделяне на личността. Те вярват че по този начин едната личност може да стане експерт в една област, а другата да овладее нещо друго. Шики също не прави изключение, тя има мъжествена и женствена страна, които се сменят взаимно.
След като се пробужда от комата, Шики вярва, че мъжествената и страна е загинала в катастрофата. В замяна тя се опитва да запълни загиналата си душевна персоналност с мъжки глас.

 

Информация за превода
Превод: Ryuko FanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 7/7

Преведено по релийза на: gg

Okane ga Nai!

Lilix
4 епизоди · OVA Completed お金がないっ
6.33

Аясе бива предаден от братовчед си и заложен на търг, за да може той да изплати дълга от 3 милиона, който дължи. Търгът започва, наддаванията се покачват, но в последния момент пристига мъж, който най-много желае Аясе заради миналото и разпръсква куфар със 120 милиона. Каквото си купиш, обичайно после става твое. Така Аясе се събужда в апартамента на човека, който го е купил, без спомен от къде може да се познават и защо го е направил, и съответно притиснат да изплати всичките пари, но по начин, който много не му изнася, но нищо не се знае… Не съществува правило, което да гласи, че не може да обичаш даден човек, без значение какъв е той.
 

Информация за превода
Превод: Deimion

Редакция: GFotaku

Стайлинг/Тайпсет: qnkov

Тайминг/Корекции: qnkov

Караоке:

Кодиране/Вграждане: Erotomania

Преведени епизоди: 04/04

Преведено по релийза на: aarinfantasy
Отаку България

Tokyo Majin

AIC Spirits, BeSTACK
26 епизоди · TV Completed 東京魔人學園剣風帖 龖(トウ)
7.11

През пролетта на последната си година в гимназията Татсума Хиюю трансфериран към Магами академия, Шинджуки. Загадъчния статут на момчета и неговите познания по бойни изкуства бързо му спечелило приятелство. Чрез тайнствена връзка и предизвикателна случайност, той отговаря и за Yuuya Daigo, клуб по борба. Капитанът на момичетата в клуба по стрелба с лък, Комаки Сакурай и Аой Мисато. По време на срещата им, настъпва внезапно, тежки смущение на Ryumuaku (буквално Драконов Пулс, иначе известно като Драконови вени или Драконов поток), потокът на тайнствената енергия. Причината за рязкото повишаване събужда в рамките на пет тийнейджъри латентна енергия, което им дава супер сили. Просветления на придобитите дарове от Хисуй, младият наследник на Кисараги Клан, който поддържа антикварен магазин на семейството си – както и задължението си да защитава Токио от демони. Дали студентите ще решат да използват силите си, за да защитят града от тези тъмни сили?

 

Информация за превода
Превод: SugoiFanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 26/26

Преведено по релийза на: Неизвестен

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!