Зима 2008

Mnemosyne

Xebec
6 епизоди · TV Completed Mnemosyne-ムネモシュネの娘たち-
7.33

През 1990 г. в Шинджуко, Маено Коуки посещава агенцията на Рин, Съвети Асуги, търсейки помощ.Поемането на случая я изпраща в леговището на Фармацевтична компания Аояма. Елементарният случай се оказва причинител на събития, които отвеждат Рин до ръба на смъртта.
За съжаление, колкото и да е болезнено за нея, Рин не може да си позволи да умре просто така,защото узнаването на истината поставя Коуки и семейството му в опасност. Рин и нейната сътрудничка Мими са безсмъртни в резултат на досега им с плода на безсмъртието.Те имат само един естествен враг, ангелите които стават от мъже докоснали същия плод.
Но Рин притежава много личен демон, който е обвързан да я повали, дори това да означава да я преследва цели поколения.В дъното на всичко е свръхестествено същество на име Апос, с тайна способна да разплете мистерията около сътворението на всичко.

 

Информация за превода
Превод: Ryuko FanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 6/6

Преведено по релийза на: Doremi

Persona: Trinity Soul

A-1 Pictures
26 епизоди · TV Completed ペルソナ 〜トリニティ・ソウル〜
6.60

Базирано на RPG поредицата за Плейстейшън на Atlus, това аниме поставя действието десет години след събитията в Persona3 за ps2.
Историята разказва за Аянаги – футуристичен град, разположен на брега на Японско море, пострадал от масов апатичен синдром преди десет години.
Шин Канзато е гимназист, който заедно с малкия си брат Джун се връща след десетгодишна раздяла при най-големия от тримата – Рйо Канзато, понастоящем началник на полицията в Аянаги. По същото време в града се случват поредица странни инциденти: Изчезнал екипаж на подводница, нови случаи на апатичен синдром и зловещи убийства, при които трупът е обърнат наопаки.
Докато Рйо проследява организацията, заподозряна за кървавите убийства, Шин е нападнат от човек съпровождан от странно, призрачно създание и с ужас открива, че и той самият притежава такова. Оказва се забъркан в нещо тайнствено, но и страшно, и е принуден да събуди своята Персона.

 

Информация за превода
Превод: Kotori – RyukoFanSubs

Редакция: IvCHoy – RyukoFanSubs

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 26/26

Преведено по релийза на: Неизвестен

Yotsunoha

Hal Film Maker
2 епизоди · OVA Completed よつのは
6.37

По играта на Haikui-Soft. Една история за повторното събирането на 4 човека, които са приятели от деца – Язуки, Матсури, Ноно и Макото – в изоставен ученически лагер, академията Мочитсуки. Преди 3 години те заровиха капсула на времето под едно дърво в училището и си обещаха. Обещаха си да се срещнат отново точно след 3 години в същия ден. Денят на това обещание най-накрая дойде.

 

Информация за превода
Превод и редакция: sakabatou – Ryuko FanSubs

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 02/02

Преведено по релийза на: mbt

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!