Зима 2009

Denpateki na Kanojo

Brain's Base
2 епизоди · OVA Completed 電波的な彼女
7.59

Историята на младо момиче и млад дракон. Естествено, те са най-добри приятели и естествено останалият свят е срещу тях двамата. Както и да е, когато демони решават да унищожат техния свят, те подкрепят онези, които са били винаги срещу тях.

 

Информация за превода
Превод и редакция: CNL

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 02/02

Преведено по релийза на: WhyNot

Jinkou Shoujo: Henshin Sex Android

Digital Works, Y.O.U.C
2 епизоди · Hentai Completed 人工少女 ~変身セックスアンドロイド~
6.69

Такуя, смотаното момче, което работи в магазин за хранителни стоки и си пада по косплей идоли, водеше нормален и спокоен живот досега. И сега, според обратната връзка между това да си смотан и магнит за мадами, е време светът му да се обърне с главата надолу. След пакетно превключване с тайнствен човек, Такуя, се озовава със секси андроид, наречен Сери. Способна да приеме всяка форма и решително да угоди на новия си господар, тя се превръща в многобройни герои направо от най-смелите сънища на феновете.
 

Информация за превода
Превод: TerrorFanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 2/2

Преведено по релийза на: Неизвестен 

Koukaku no Regios

Zexcs
24 епизоди · TV Completed 鋼殻のレギオス
7.39

След екологична катастрофа, светът е станал невъзможен за живеене извън изкуствено създадени куполи, наречени Региоси. Придвижването между тях пък е свързано с риск от среща с мутирали чудовища, плод на замърсяването. И все пак човечеството не е само губеща страна в цялата история. Оказва се, че някои хора имат суперсили, които им помагат в унищожението на гигантските вредители. Лейфон Алсейф пътува от своя роден Региос до друг, за да постъпи в престижно училище. В деня на пристигането му, за да спаси от смърт своя съученичка, той разкрива, че е един от онези със способности. Това веднага кара ръководството да го прехвърли в клас по военно дело, без да ги вълнува неговото предпочитание. Скоро става ясно, че всичко е манипулация на и че училищният отговорник всъщност е знаел, че Лейфон е бил един от дванайсетте елитни воини в своя Региос, и иска да го използва. Така Лейфон се оказва включен във войскова част, пълна с “неудачници” с потенциал.
 

Информация за превода
Превод: IceFanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 24/24

Преведено по релийза на: TAKA и E-D

Kowarekake no Orgel

ElectromagneticWave
2 епизоди · OVA Completed こわれかけのオルゴール
7.36

В един дъждовен ден Кеичиро забелязва изоставен андроид в боклука, държащ слънчоглед в ръцете си. Той го взима със себе си и го занася на местен майстор, който твърди, че няма как да функционира отново, понеже е стар модел и части не се намират вече. Прибирайки се вкъщи, той го захвърля в мръсната баня, но на сутринта вижда същия андроид на крака и да приготвя закуска.
 

Информация за превода
Превод и редакция: qnkov

Стайлинг/Тайпсет: GFotaku

Тайминг/Корекции: Chep92

Караоке:

Кодиране/Вграждане: naru

Преведени епизоди: 02/02

Преведено по релийза на: SHS-YuS
Отаку България

Kurokami The Animation

Sunrise
23 епизоди · TV Completed 黒神 The Animation
7.14

В този свят има три еднакво изглеждащи човека, на които е разпределена сила наречена “Тера”. Тази енергия може да бъде наречена “известна доза късмет” или “енергия на живота”, която всеки човек притежава. Също така има същества, които наблюдават човешкия свят, и контролират “Тера”. Тези същества имат способност, която надвишава всяка човешка. Те се наричат “Пазачите на Тера”.

Това е история за битка, която започва със случайна среща на момчето Кейта с “пазач на Тера” – момичето Кюро.

 

Информация за превода
Превод: [MushiSubs]

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 23/23 + OVA

Преведено по релийза на: Неизвестен

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!