Зима 2010

Baka to Test to Shoukanjuu

Silver Link.
26 епизоди · TV Completed バカとテストと召喚獣
7.55

Историята се върти около Акихиса Йоши, идиота (baka) от заглавието. Училището, в което учи, строго разделя учениците според резултатите им на изпитите. Най -умните са в клас А, а Акихиса е в клас F, най-ниския в стълбицата клас. Мизуки Химеджи пък е едно от най-умните момичета /второкуесничка като Акихиса/, нo по неволя на съдбата попада в класа на Йоши. Освен това Мизуки е тайно влючена в… я познайте кой xD. Освен нея в клас F е и Юуджи Сакамото /отговорника на класа/ приятел на Акихиса от миналата година.

Училището е оборудвано с експериментална технология, с която се призовават едни чибита, който се бият по между си. С помоща на тези същества класовете могат да се предизвикат на двубои, и победителите могат да си разменят класните стаи. Клас F решава да покаже възможностите си и затова предизвика останалите класове… причина и резултати… изгледайте анимето xD

 

Информация за превода
Превод и редакция: werewolf_girl и CNL

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 26/26 еп. и 2/2 ОВИ

Преведено по релийза на: HorribleSubs

Durarara!!

Brain's Base
36 епизоди · TV Completed デュラララ!!
8.13

Добре дошли в Ikebukuro, където се събират най-смелите герои на Токио ! Запознайте се с обикновено момче, което мечтае за необикновеното, с наивно момиче, с най-силния човек в Ikebukuro, с лекар със съмнителни правомощия, хедонистичен информатор и с „ездачът без глава“ и неговия черен мотоциклет. Пътеките на всички герой се пресичат в една ексцентрична и странно-изкривена любовна история.

 

Информация за превода
Превод: machocka (сезон 1) и Escholiosa (сезон 2)

Редакция: IsMaIL & VastoLorde96 (сезон 1)

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 36/36 епизода и 1/1 ОВА

Преведено по релийза на: Неизвестен

Ladies versus Butlers

Xebec
12 епизоди · TV Completed れでぃ×ばと!
6.69

Училищната романтична комедия се върти около Акихару Хино, обикновен гимназист, който за нещастие изглежда като истински нехранимайко. Той е приет в академия, която в миналото е била само за дами от висшето общество и е сложен да се учи в новооснованият отдел за обучение на прислуга. Учениците там се обучават за слугини или за икономи, а Акихару се озовава в средата на споровете между общностите.
 

Информация за превода
Превод: SugoiFanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 12/12

Преведено по релийза на: Doki

Seikon no Qwaser

Hoods Entertainment
36 епизоди · TV Completed 聖痕のクェイサー
6.41

Историята се развива на Академията Свети Михаилов, Японска Източна Йаманобе, което черпи здраво от религиозни позования от гореспоменатата религия. Тук то следва приключенията на две от ученичките си, Орибе Мафуиу и Томо Йаманобе, докато не се срещат с мистериозно руско момче, със сребриста коса на име Александър, или Саша за по-кратко. Това хвърля тях и цялото училище във война, в която всеки дава колкото може между Църквата и така наречените “Чираци”, секта от индивиди които притежават сила свързана с елементите на химията.

 

Информация за превода
Превод: Sugoi-Terror-Toki FanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 36/36

Преведено по релийза на: Неизвестен

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!