Зима 2015

Ansatsu Kyoushitsu

Lerche
47 епизоди · TV Completed 暗殺教室
8.15

Забавна и напрегната история за клас от неудачници, опитващи да убият новия си учител – извънземно октопод с откачени супер сили! Учителят им едва не унищожил Луната и вече заплашва Земята, освен ако учениците му първи не го убият. Нещата се усложняват, защото той е най-добрият учител, който са имали някога!
 

Информация за превода
Превод: Rinto-kun

Редакция: Rinto-kun

Стайлинг/Тайпсет: Rinto-kun

Тайминг/Корекции: Rinto-kun

Караоке: Rinto-kun

Кодиране/Вграждане: Genata89 и Rinto-kun

Преведени епизоди: 47/47 еп. и 1/1 ОВА

Преведено по релийза на: FFF
Отаку България

Death Parade

Madhouse
12 епизоди · TV Completed デス・パレード
8.20

Има място след смъртта, което не е нито раят, нито адът. Бар, наречен “Куиндеким”, в който двойки, които са умрели по едно и също време, биват изпращани. Там се играят игри, целта на които е да се определи душата на играчите къде трябва да бъде изпратена – за прераждане или в небитието. В тези игри всеки играч трябва да заложи живота си, като барът не може да бъде напуснат, докато играта не е приключила. Обаче с приключването на играта, животът ти също може да приключи. Барманът там държи позицията на арбитър и има последната дума в това дали печелиш, или губиш; дали душата ти ще бъде преродена, или ще потъне в тъмнината на небитието. Потопете се в свят, където дори най-безобидната игра, може да се превърне в смъртоносна.
 

Информация за превода
Превод: SugoiFanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 12/12

Преведено по релийза на: FFF

Hana to Alice: Satsujin Jiken

Rockwell Eyes, Steve N' Steven
1 епизоди · Movie Completed 花とアリス 殺人事件
7.32

Тецко Арисгава току-що се е нанесла в новия си дом с наскоро разведената си майка и се записва в училище, в което чудат слух се носи. Когато започва да го разследва, се запознава с Хана Арай, нейната млада и странна съседка, която почти не излиза от вкъщи.

 

Информация за превода
Превод: ВЕНЦИСЛАВ ПОПЧЕВ – Sabotage

Редакция: ВЕНЦИСЛАВ ПОПЧЕВ – Sabotage

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 01/01

Преведено по релийза на: Неизвестен

Junketsu no Maria

Production I.G
12 епизоди · TV Completed 純潔のマリア
7.17

Историята следва живота на Мария, най-силната вещица, позната в средновековна Франция по време на Стогодишната война. Заради своята ненавист към битките Мария, заедно със своите помощници, Артемида и Приап – се намесва във войната между Англия и Франция, за да спре безсмислените кръвопролитни битки, носещи единствено разруха и страдание. Нейните действия обаче не остават незабелязани от небесата, които изпращат архангел Михаил да предотврати намесата на Мария в човешките конфликти. Въпреки предупрежденията, отправени към нея, тя отказва да се подчини, продължавайки с онова, което смята за правилно. Докато едни я приемат с добро, други възнамеряват да справят с нея веднъж завинаги, с което мирните и спокойни дни наближават своя край.

 

Информация за превода
Превод и редакция: SomeBodY

Стайлинг/Тайпсет: SomeBodY

Тайминг/Корекции: SomeBodY

Караоке: Chep92

Кодиране/Вграждане: v3nk0y

Преведени епизоди: 12/12

Преведено по релийза на: BlurayDesuYo
Отаку България

Orange [L-A]

1 епизоди · Live Action Completed orange-オレンジ-
9.60

През пролетта, Нахо Такамия получава писмо, изпратено от самата себе си, десет години в бъдещето. В писмото, тя описвала събитията около новодошлият ученик – Какеру, в когото се била влюбила. Тъй като той носел емоционални белези от самоубийството на майка си, един ден и той решава да се самоубие. Това гласело писмото. Нахо Такамия от бъдещето много съжалявала, че не е могла да го спаси. Затова Нахо от миналото, знаейки колко много ще съжалява в бъдещето, опитва да промени бъдещето и да опази живота му.
 

Информация за превода
Превод и редакция: Corazon

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 1/1

Преведено по релийза на: Безгрупови английски субтитри 

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!