Зима 2016

Ajin

Polygon Pictures
26 епизоди · TV Completed 亜人
7.43

Полухора – безсмъртни създания, които за пръв път се срещат в Африка преди 17 години. Никой не знае откъде идват и защо са тук. Такъв е и нашият герой, Кей Нагай. Един ден, на път за вкъщи, той бива блъснат от камион и вследствие на това загива. Обаче за негова изненада, не е чак толкова умрял. Веднага след това се съживява и разбира, че той самият е един от тези полухора. Така започва бягството му от властите и правителството.

 

Информация за превода
Превод и редакция: v3nk0y

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 26/26 епизода и 3/3 ОВА

Преведено по релийза на: Anime Land

Boku dake ga Inai Machi

A-1 Pictures
12 епизоди · TV Completed 僕だけがいない街
8.39

2006 година. Сатору Фуджинума е възкресен. Нещо или някой го поставя на точното място в точното време и го кара да повтаря едни и същи сцени от живота си, докато не предотврати нечия зла участ. Това е неговото ежедневие. Един ден – ден като всеки друг, той случайно спира отвличане, а не след дълго майка му е убита. Идва Възкресение. Земята изчезва под краката на Сатору и той се озовава в най-дългата сцена на тази постановка – годината е 1988, Сатору е в пети клас, а неговата съученичка Кайо Хинадзуки ще бъде отвлечена след няколко дни. Защо тук, защо сега? Какво общо има отвличането на Кайо с убийството на майка му? Макар Сатору да играе ролята на повелител на смъртта и времето, всичко сякаш се изплъзва през пръстите му и за него остава само горчивата болка на миналото.

 

Информация за превода
Превод: The Hollow Shrine и leonxhart

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 12/12

Преведено по релийза на: HorribleSubs

Doukyuusei

A-1 Pictures
1 епизоди · Movie Completed 同級生
8.29

По време на час по музика преди хоровия фестивал, Кусакабе Хикару забелязва, че очилатият отличник Саджу Рихито не пее. Въпреки че смята, че Рихито просто не обича да пее, той го намира да тренира сам в класната стая след училище. Без дори да се замисли, Хикару го заговаря, като двамата бавно започват да се опознават и да развиват чувства един към друг.

 

Информация за превода
Превод и редакция: GFotaku

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 1/1

Преведено по релийза на: nohomo

Hai to Gensou no Grimgar

A-1 Pictures
12 епизоди · TV Completed 灰と幻想のグリムガル
7.65

Страх, оцеляване, инстинкт. Изпратени в непозната земя и имащи единствено бледи спомени и знание за името си, за една група непознати тези емоции отекват дълбоко в сърцето им. Те нямат друг избор, освен да поемат единствената заплатена работа в този свят като от игра – позиция като войници в Армията на Реверва – и да елиминират всичко, което заплашва мира в новия им свят, Гримгар.
Когато всички силни кандидати обединят сили, останалите трябва да сформират своя група, за да оцелеят: Манато, харизматичен лидер и жрец; Харухиро, напрегнат крадец; Юме, весела жена ловец; Шихору, срамежлива магьосница; Могудзо, нежен воин; и Ранта, свадлив тъмен рицар. Въпреки че на пръв поглед изглежда като игра, не е такава – не можеш да се върнеш назад, не можеш да се съживиш. Правилото е едно: убий или ще бъдеш убит.
Сега тази некоординирана сбирщина неочаквани бойци трябва да се научи да работи заедно, за да оцелее в свят, в който линията между живота и смъртта е тънка.
 

Информация за превода
Превод: mortimar

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 12/12

Преведено по релийза на: Неизвестен
Отаку България

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!