Зима 2019

Dororo (2019)

MAPPA, Tezuka Productions
24 епизоди · TV Completed どろろ
8.18

От Осаму Тедзука, създателят на “Астробой” и “Жар-птица”!
Васалът Дайго сключва сделка с демоните, а в замяна получава властта над страната. Демоните решават да отнемат 48 части от тялото на новородения му син, затова Дайго го захвърля в реката, очаквайки той да умре. Ала един лекар го открива и осиновява. Шестнайсет години по-късно сакатото бебе вече е пораснало в момче, което се нарича Хяккимару. Хяккимару спасява едно дете от банда мъже, които то е ограбило и заедно с него тръгват на пътешествие, за да върне всичките 48 липсващи части от тялото си.

 

Информация за превода
Превод и редакция: 1-10 еп. – KoP3Le7o, 11-24 еп. – skincar

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 24/24

Преведено по релийза на: HorribleSubs

Fate/stay night: Heaven’s Feel

ufotable
3 епизоди · Movie Completed 劇場版
8.25

Десет години след край на Войната за Светия граал – битка между Господари и Слуги за съда, който сбъдва желания, Светия граал – нова война пламва във Фуюки. Широ Емия – осиновеният син на Кирицугу Емия, бивш участник в предишната Война – избира да се бори, изпълнявайки последното желание на Кирицугу. Една млада жена е присъствала в живота на Широ през последните няколко години – Сакура Мато. Всяка сутрин тя идва да приготви закуска и вечеря за него, носейки любяща грижа в живота на момче, останало само на света.

Уви, веднъж щом Войната за Светия граал започва, въздухът във Фуюки се променя. Убийства обгърват града като черна пелена и вонята на смърт се разнася навсякъде. Широ избира да приюти Сакура у дома си. Заедно със Сейбър, призованата от него Слуга, Широ сключва съюз с младата магьосница Рин Тосака и взема участие във Войната. Обаче ходът на Войната се променя, когато мистериозни сили се намесват в тази битка между магове и герои.

 

Информация за превода
Превод и редакция: THS на първи филм, Rinto-kun останалите два!

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 03/03

Преведено по релийза на: Неизвестен
Отаку България

Tate no Yuusha no Nariagari

Kinema Citrus
38 епизоди · TV Completed 盾の勇者の成り上がり
8.01

Стари разкази разказват за четирима неземни герои, които притежават меч, копие, лък и щит, които защитават земята от бедствието “Вълни”. С надежда да балансират света кралство Мерломарк призовава тези легендарни лица: В Япония, модерни наши дни молбата бива чута от нищо не подозиращите герои, които се транспортират в приказна вселена. Насочете се кум Мерломарк и получете титлата “Героят на Щита”. Наофуми Иватани е наречен най-слабият поради липсата на нападателна способност и очевидна липса на опит. Когато героите се насочват към пътешествията си, той има само една гостоприемна спътничка: красивата принцеса Майн Мерломарк. Въпреки това, тя скоро го предава, краде всичките му пари и го обвинява, че се е възползвала от нея. За предполагаемите му престъпления, Наофуми е престъпник и е изритан от обществото. С омраза, изпълваща сърцето му, той тръгва сам и се заклева да отмъсти на онези, които са го наранили.

 

Информация за превода
Превод и редакция: Vasilios и Skincar

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 38/38

Преведено по релийза на: HorribleSubs

Youjo Senki Movie

Nut
2 епизоди · Movie Completed 劇場版 幼女戦記
8.26

Със своите армии, обхващащи континента, Империята изглежда непобедима. След като осигурява надмощието си над остатъците от армията на Републиката, окончателната победа на Империята най-накрая е достижима. На изток обаче се събират тъмни облаци. Водената от комунистите Федерация събира войски по западната си граница и се готви да влезе във войната. Подкрепяна от отряд съюзнически доброволци магове, сред които е Мери Сю, дъщеря на войник, убит от Таня Фон Дегюрчаф, Федерацията е решена да разпространи комунистическата идея и да постави Империята на колене.

Междувременно Таня и нейният батальон се връщат в имперската столица от южния фронт. При пристигането си те получават задачата да разследват движението на войските по границата с Федерацията. Всяка ескалация на насилието в този момент може да доведе до нови конфликти, което да потопи света в опустошителна световна война.

Дали Империята в крайна сметка ще излезе победител или ще се разпадне пред лицето на врагове си и коренно различни идеологии?

 

Информация за превода
Превод: BenKenogy

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 1/1 Филм + 1/1 ONA

Преведено по релийза на: Неизвестен

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!