Лято 1993

Casshern: Robot Hunter

Tatsunoko Production
4 епизоди · OVA Completed 新造人間キャシャーン
6.34

В близко бъдеще технологията на роботите е напреднала до степен на самосъзнание. Начело от Тъмния властелин машините са унищожили човешката популация и са покорили света. Оцелелите след ранния холокост са поробени до живот, ала въпреки настъпилите тежки времена, се появява самотен герой, който ще спаси човечеството. Той се казва Кашан – кръстоска между човек и машина, чиято едничка цел е да се бори до последно срещу Тъмния властелин и войските му.

 

Информация за превода
Превод: KoP3Le70 – Георги Гинев

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 4/4

Преведено по релийза на: Неизвестен

Fight!!

J.C.Staff
1 епизоди · OVA Completed FIGHT!!
5.09

Хикура Йоноске изглежда като обикновен гимназиален ученик. И все пак той е наследник на важна длъжност, предавана през поколения в семейството му, като защитник на хармонията между Небето и Земята. С помощта на магическия меч Читентай и Инбе Цукиноджо – защитник, изпратен му от Висшите свещеници на Земята, той смело се бие с демоните, изпращайки ги обратно в Земния свят, от който са избягали.

 

Информация за превода
Превод и редакция: RyuKo FanSubs

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 01/01

Преведено по релийза на: Неизвестен

Hyper Future Vision: Gunnm

Madhouse
2 епизоди · OVA Completed 銃夢 GUNNM
7.09

В далечното бъдеще разликата между класите в човешкото общество е станала толкова голяма, че по-високопоставените се отделят в свой град, наречен Залем, който се носи високо над земята. Останалите хора са паплач, принудена да работи за благото на Залем.
Идо е специалист по кибернетика, който се е отказал от живота в небесния град. Основната му дейност е да поправя механизирани тела. Веднъж, търсейки резервни части, той попада на почти запазено кибер-тяло на момиче. Веднага го реконструира и нарича момичето Гали.
Гали няма спомени за миналото си, но показва силна воля за живот. Скоро научава, че Идо тайно работи като ловец на глави и решава тя също да стане такъв. Новата дейност я поставя пред тежко изпитание, принуждавайки я да избира между дълга и любовта.
Анимацията е адаптация по едноименния комикс на Юкито Киширо.

 

Информация за превода
Превод: Sayan & Ivailosp

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 2/2

Преведено по релийза на: Неизвестен

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!