Лято 2002

Karen

NuTech Digital
1 епизоди · Hentai Completed カレン
5.86

По време на училищната футболна игра, отрядът по подкрепяне се бунтува срещу своя капитан Рио и заплашва да напусне. За да запази екипа си, тя приема предизвикателство от членовете на отбора. Първото предизвикателство е да издържи с вибратор в нея, докато подкрепя отбора си и то без признак, че нещо не е наред.
Предизвикателствата обаче все повече се влошават. Рио е сексуално нападната от мажоретките. Също е принудена да се отдаде на отбора по ръгби, ако те спечелят. Каква ще е съдбата на Рио и нейната гордост?
 

Информация за превода
Превод: HManBG

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 1/1

Преведено по релийза на: Неизвестен 

Saishuuheiki Kanojo

Gonzo
13 епизоди · TV Completed 最終兵器彼女
7.19

Shuuji и Chise са трета година години студенти в Hakkaido.Срамежливата Чисе най-накрая признава че е влюбена в Шуджи и започват да си разменят някакъв дневник (един ден тои пише нещо в нея на другия тя … нещо като опит да си чатат само дето си споделят и най-личното . )Един ден Шуджи бяга от бомбардировка на града му (забравих да кажа целият свят е в война и само неговият град е още в мир всичко друго е разрушено или е в развалини), бягайки вижда нещо което неможе да повярва на собствените си очи , неговата приятелка Чисе с оръжие което като чели е част от самата нея да унищожава самолетите които нападат града, оказва се че Тя е оръжие с невероятна мощност , важна за войната която се е разразила.

 

Информация за превода
Превод и редакция: Inuyasha – Ryuko FanSubs

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 13/13 еп. + 2/2 ова

Преведено по релийза на: B-A

Samurai Deeper Kyou

Studio Deen
26 епизоди · TV Completed SAMURAI DEEPER KYO
6.93

Годината е 1604, четири години след битката в Секигахара, вероятно най-голямата война в Япония за всички времена. Хората се възстановявали след войната опитвайки се да се порадват на новозародилата се война. Използвайки ситуацията Юя Шийна, твърдоглваво момиче печелело пари хващайки престъпници заедно с объркан и скитащ и миролюбив продавач на лекарства Мибу Киуширо, за да хванат легендарния преследван “Ониме-но-Кио.” Но тя скоро разбрала че греши като видяла че Киуширу е слабак. Въпреки това, тя хванала и пребила Киуширо – той е търсен заради това че избягал без да плати храната си. Докато пътували заедно Киуширо се опитал да помогне на Юя да хване друг преследван престъпник. В процес Киуширо бил притиснат в ъгъла. Тогава той смутолевил, “Той идва,” и очите му станали тъмно червени. Той издърпал своя меч,който никога преди не бил пипал преди и внезапно, Ониме-но-Кио, легендарният убиец, който бил убил 1000 души със своя меч, стоял там Киоширо и Кио: Два духа в едно тяло. Юя търси “човек с рана на гърба” , който е убил нейният по-голям брат. Двете глави към Едо – заедно. Един след друг, идвали самураи след Ониме-но-Кио. Защо Киоширо и Кио споделят едно тяло? Това ще разберете в анимето…

 

Информация за превода
Превод: RyuKo FanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 26/26

Преведено по релийза на: Неизвестен

Sentou Yousei Yukikaze

Gonzo
5 епизоди · OVA Completed 戦闘妖精雪風
7.20

В далечното бъдеще извънземна раса известна като “JAM” напада Земята през портал между измеренията, намиращ се над Антарктика. Въпреки огромните загуби, земните армии се обединяват и успяват да изтласкат нашествениците обратно през портала до тяхната планета, (наречена “Фея”;) където продължават войната. Анимето проследява битките на Рей Фукай, пилот от SAF, (Специални Въздушни Сили) пилотиращ “Юкикадзе” – високотехнологичен разузнавателен боен самолет снабден с изкуствен интелект с почти човешки чувства, който е предназначен да засича извънземните.
Докато по-голямата част от земното население не знае за заплахата от страна на JAM, войната продължава с неугасваща сила на планетата Фея. Изглежда че човешката раса почти е спечелила войната и армията се подготвя да се завърне на родната си планета, но тогава се появява още по-страшна заплаха….

 

Информация за превода
Превод: TerrorFanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 5/5

Преведено по релийза на: Неизвестен

Witch Hunter Robin

Sunrise
26 епизоди · TV Completed Witch Hunter ROBIN (ウイッチハンターロビン)
7.28

В сегашните модерни дни в Япония магията е станала почти ежедневие. Техника, наречена CRAFT, е използвана от тези, които имат суперспособности. Използващите CRAFT за лоши цели са наричани вещици и са преследвани от ЦЗБВ (Централа за борба с вещиците) – елитна организация от ловци, създадени да спрат заплахата за японското население. Отборът на ЦЗБВ е съставен от пет души: Амон – винаги обмислящ всичко внимателно и с много опит; Карасума – ентусиазиран начинаещ; Майкъл – компютърен специалист; Доуджима – мързеливата в екипа; и Сакаки – ловец, който притежава силите CRAFT да предсказва бъдещето (в нейния случай). Мистериозен шести член се присъединява към този отбор – нежно момиче, наречено Робин, която с невероятни си сили да манипулира огъня всява страхопочитание, тревоги и интриги в отбора на ЦЗВБ.

 

Информация за превода
Превод: Banitsa Fansubs и IceFanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 26/26

Преведено по релийза на: Неизвестен

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!