Лято 2004

DearS

Daume
13 епизоди · TV Completed ディアーズ
6.63

По мотиви от комикс поредицата на Peach-Pit публикувана ежемесечно от MediaWorks в тяхното списание Dengeki Comic Gao! от март 2002 до декември 17, 2005.
Година по-рано извънземен космически кораб се разбива в Токийския залив. Тъй като така наречените Скъпи (от скъпи приятели) не могат да продължат космическото си пътуване, те получават японско гражданство. С цел да изучат японските език и култура, основават система за домашен престой.
Един ден, гимназиалният ученик Такея Икухара се сблъсква с момиче от скъпите, което е завито само с едно одеало. Момичето припада на улицата от глад и изтощение. Въпреки че се притеснява, той няма друг избор, освен да заведе извънземното, което по-късно кръщава Рен, в дома си, за да пренощува. Но тя настоява да остане, обръщайки се към Такея с „Господарю!“. Рен научава японски за една нощ поради високият интелект на вида ѝ и езиковите им възможности, с малко помощ от Ненеко, приятелка от детство на Такея и дъщеря на хазяите. По-късно Рен е приета в училището на Такея, защото я объркват с друга Скъпа от програмата за обмяна на ученици със Скъпите. Обаче сериозните неприятности настъпват, когато се появява Мию, истинската ученичка – представителка на Скъпите.

 

Информация за превода
Превод: Ryuko FanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 13/13

Преведено по релийза на: artyfox & hotFlash

Elfen Lied

Arms
13 епизоди · TV Completed エルフェンリート
7.58

Кота и Юка намират младо, кърваво и голо тяло на момиче на плажа и това променя живота им завинаги… за добро или за лошо. Тя не може да говори или да работи като нормално човешко същество, но въпреки това я кръщават Nyuu и я откарват към дома си в усилие да я спасят. Това, което те не знаят, обаче е, че тя всъщност е машина за убиване – провален експеримент – и е само въпрос на време преди убиецът в нея да се събуди отново…

 

Информация за превода
Превод: neidji

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 14/14

Преведено по релийза на: Неизвестен релийз

Girls Bravo

AIC Spirits
24 епизоди · TV Completed GIRLSブラボー
6.43

Сасаки Юкинари е обикновен гимназист, но поради ниския си ръст е постоянно тормозен от момичета и започва да се страхува от тях. Живота му е изпълнен с насилие и предимно от цицестата му съседка – Кирие Коджима. Кирие е цицесто животно с необуздан гняв и неутолима жажда да бие хората, а най-много Юкинари. Един ден след силен удар от страна на Кирие изпраща Юкинари в друго измерение, където среща Мирару, която няма никакъв срам и е зверски тъпа. Нещата се обръщат нагоре с краката, когато Михару се връща на Земята заедно с Юкинари и стават едни варгали.

 

Информация за превода
Превод и редакция: Chep_92

Стайлинг/Тайпсет: Chep_92

Тайминг/Корекции: Chep_92

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 24/24

Преведено по релийза на: По руски субтитри
Отаку България

Samurai 7

Gonzo
26 епизоди · TV Completed サムライセブン
7.50

Samurai 7 се базира на известният филм “Седемте Самурая”, на Kurosawa Akira.
В далечното бъдеще, на планета, която може да се нарече “земя”, имало война между самураи, които механизирали телата си. След дългата война, хората се радвали на крехкия мир.
По това време хората от село Кана страдат от ръцете на Нобусери – победените самураи. След края на войната, те изгубили това, за което да се бият и започнали да крадът реколтата, и жените на селото. И тъй като хората от селото нямало как да се зящитят, трябвало да се подчиняват пред волята на Нобусери. Една година преди да дойде време за събирането на реколтата, Гисаку, старейшина на селото, предложил да наемат самураи, които да ги бранят от Нобусери. Рики – младо, пълно с енергия момче, заедно със Кирара и Комачи, тръгнали към града, за да търсят самураи, които да им помогнат.
 

Информация за превода
Превод и редакция: Ryuko FanSubs

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 26/26

Преведено по релийза на: KAA

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!