Лято 2008

Bounen no Xamdou

Bones
26 епизоди · ONA Completed 亡念のザムド
7.69

Сентан е малко островно градче, заобиколено от Юденско море и непокътнато от войната между Северното правителство и Южната свободна зона. В него хората живеят в мир и не се страхуват, че войната ще ги застигне…
Акиюки Такехара е обикновено хлапе, което живее на остров Сентан. Отличава се от другите деца само по това, че родителите му са разведени. Живее с майка си, но често посещава баща си, който е най-добрият лекар на острова. Учи, забавлява се през свободното си време, докато един ден, отивайки на училище с приятелите си с училищния автобус, странна светлина му отвлича вниманието и преди да се осъзнае – превозното средство избухва. Акиюки бързо се връща в съзнание, но започна да става нещо нередно с тялото му, а именно – превръща се в Ксамд – същество с изключителна сила. Този ден променя живота му завинаги…

 

Информация за превода
Превод: SatsugaiFanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 26/26

Преведено по релийза на: Неизвестен

Detroit Metal City

Studio 4°C
12 епизоди · TV Completed デトロイト・メタル・シティ
8.16

Соичи Негиши е срамежлив младеж, дошъл от провинцията в Токио с нагласата да учи и някой ден да стане учител в детска градина. Ала по стечение на обстоятелствата той става певец и автор на песните на метъл бандата “Детройт Метъл Сити” със сценичното име Йохан Краузър II. Когато обаче носи тежкия грим, Негиши се превръща в съвсем различен човек, който ругае и псува като хамалин. С нарастващата популярност на “ДМС” Негиши започва да се тревожи, че неговата двойнственост може да даде отрицателен ефект върху любовния му живот извън сцената.

 

Информация за превода
Превод: FREEZELORD

Превод: KoP3Le7o

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции: KoP3Le7o

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 12/12

Преведено по релийза на: [Exiled-Destiny]
Отаку България

Eve no Jikan

Studio Rikka
6 епизоди · ONA Completed イヴの時間
8.09

Бъдещето, навярно в Япония. Роботите отдавна с в ежедневието, а андроидите точно навлизат в употреба.
Рикуо от малък е учен да не се отнася с андроидите като с човешки същества. За него те са само полезни инструменти. Един ден открива странни думи в записа с дневните дейности на домашния им андроид Сами:
“Наслаждаваш ли се на времето прекарано в Ийв?”
Проследявайки стъпките й заедно с приятеля си Масаки, те попадат в странно кафене с лозунг, забраняващ дискриминацията между хора и андроиди.

 

Информация за превода
Превод: Ryuko FanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 6/6

Преведено по релийза на: Неизвестен

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!