Лято 2018

Bleach [L-A]

1 епизоди · Live Action Completed BLEACH
9.00

Куросаки Ичиго (Сота Фукуши) не е просто едно нормално 15-годишно момче. Tова, което го прави различен, е способността му да вижда призраци и духове. Един ден момиче шинигами (shinigami – жътвар на души), т.e. Бог на Смъртта се появява пред него, преследвайки зъл дух наречен холоу. По време на битката с него, за да я защити Ичиго излага себе си на голям риск… в объркването, което настава, силите на Рукия се прехвърлят в Ичиго и той става шинигами.След това събитие Рукия се прехвърля във временно човешко тяло и заедно с Ичиго започват да преследват падналите призраци, които поглъщат души (Холоу)…
 

Информация за превода
Превод: Summer’s Starry Sky

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 1/1

Преведено по релийза на: Безгрупови английски субтитри 

Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu

Ajia-Do
22 епизоди · TV Completed 異世界魔王と召喚少女の奴隷魔術
7.03

Из средите на MMORPG играта „Кръстосани мечти“ Такума Сакамото е признат от останалите за свръх силен играч, който получава прозвището „Крал на демоните“. Един ден обаче той попада в непознат свят с външния вид на своя герой от играта. Там той попада на две момичета, провъзгласяващи се за негов повелител. В опита си да го направят свой призован чрез поробващ нашийник една от магиите на Такума се активира, обръщайки заклинанието срещу тях. Така започват небивалите приключения на Такума, опитващ да се отърси от своята асоциалност, противоречаща на личността на неговия герой във видео играта.

 

Информация за превода
Превод и редакция: SomeBodY – Сезон 1 | VasilioZ – Сезон 2

Редакция: Hiromi – Сезон 2

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 22/22

Преведено по релийза на: HorribleSubs, SubsPlease
Отаку България

Lord of Vermilion: Guren no Ou

Asread, Tear Studio
12 епизоди · TV Completed ロード オブ ヴァーミリオン 紅蓮の王
5.35

Токио, 2030 г. В целия град внезапно се чува високочестотен резонанс, а в същото време градът е обвит в червена мъгла. Всички живи същества, които чуват звуците – хора и животни, губят съзнание. Феноменът се смята за неидентифициран вирус, поради което страхът от разпространението на епидемията е блокиран в Токио от останалата част на страната. Около шест месеца по-късно всички хора, които са загубили съзнание, се събуждат, сякаш нищо не се е случило. Обаче странни инциденти започват да се случват същия ден, и в града се заплита верига от жестоки съдби.

 

Информация за превода
Превод и редакция: Mitko588 и Chep_92

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 12/12

Преведено по релийза на: Horrible Subs
Отаку България

Mirai no Mirai

Studio Chizu
1 епизоди · Movie Completed 未来のミライ
7.35

Момченце попада в магическа градина, която му дава възможност да пътува във времето и да се среща с роднините си от различни периоди, под ръководството на сестричката си от бъдещето…
Номинация “Оскар” за най-добра анимация; още 5 други награди и 23 номинации!

 

Информация за превода
Превод: skincar

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 01/01

Преведено по релийза на: Неизвестен

Shikioriori

CoMix Wave Films
1 епизоди · Movie Completed 詩季織々(しきおりおり)
7.24

Строгият градски живот на Китай, макар и оживен и непростим, съдържа вечните спомени от минали дни. Три истории, разказани в три различни града, Shikioriori проследява загубата на младостта и плашещата реализация на зряла възраст.
Въпреки че реалността може да изглежда постоянно променяща се, неизменни са краткотрайните моменти от детските дни. Обилна купа с юфка, красотата на семейството и изпитанията на първата любов издържат на неизбежния поток от време, тъй като трима различни герои изследват силата на връзките и топлината на заветните спомени. В рамките на разстройството на днешния свят, станете свидетели на тези причудливи истории, разпознавайки комфорта на миналото и се опитвайте да съживите пренебрегваните вкусове на младостта.

 

Информация за превода
Превод и редакция: skincar

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 01/01

Преведено по релийза на: HorribleSubs

Sirius the Jaeger

P.A. Works
12 епизоди · TV Completed 天狼〈シリウス〉 Sirius the Jaeger
7.07

Имперската столица на Япония, 1930 година. Мистериозна група от хора започва да свири на токийскта жп гара и се разразява битка. Тази група е известна като “Ягери/Ловци”, които ловуват вампири. С тях е и един младеж с много неординарна аура. Неговото име е Юли, върколак чието село било сравнено със земята от вампирите. Юли и Ловците търсят мистичния “Артефакт на Сириус”, който може да изковава съдбите на цели цивилизации, но те не са единствените, които го търсят. Вампири, хора, върколаци, всеки иска да се докопа пръв до тази реликва, но дали отмъщението ще надделее над целите?

 

Информация за превода
Превод: Chep_92

Редакция: Chep_92

Стайлинг/Тайпсет: Chep_92

Тайминг/Корекции: Chep_92

Караоке: Chep_92

Кодиране/Вграждане: Chep_92

Преведени епизоди: 12/12

Преведено по релийза на: Руски субтитри
Отаку България
За проекта е заплатено на преводача 

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!