Лято 2019

Dr. Stone

TMS Entertainment
24 епизоди · TV Completed ドクターストーン
8.46

Един съдбоносен ден цялото човечество бива внезапно вкаменено от появил се от нищото зелен лъч светлина. С течение на времето животът на Земята започнал да връща първоначалния си вид – градове, села или с други думи, всичко, създадено от човека, било погълнато от природата. Няколко хиляди години по-късно гимназистът, Тайджу, се пробужда, попадайки в свят изпълнен с човешки статуи. Оказва се, че не е сам. Отдаденият на науката му приятел, Сенку, се бил вече пробудил, с намерението да пресъздаде отново цивилизацията с помощта на науката.

 

Информация за превода
Превод и редакция: AnBu FanSubs

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане: v3nk0y

Преведени епизоди: 24/24

Преведено по релийза на: HorribleSubs

One Piece – Wano Country Arc

Toei Animation
32 епизоди · TV Hiatus ONE PIECE
8.48

Историята започва в скромно селце с едно малко момче на име Монки Д. Луфи, който по погрешка изяжда Дяволския плод “Гому Гому” и става Човекът Гума. В този свят съществуват и други такива плодове, които дават специална сила в замяна на способността плуване (което е кофти за пирати).
10 години по-късно започва същинското приключение на Луфи! Минавайки през безброй изпитания, срещайки нови приятели и врагове, откривайки чудесата и тайните на неописуемо просторния свят на това аниме. Целта на Луфи е да открие One Piece и да стане Крал на Пиратите!

 

Информация за превода
Превод и редакция: mortimar

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане: mortimar

Преведени епизоди: 43/?!

Преведено по релийза на: HorribleSubs
Отаку България

Прогрес на превода 40%

Vinland Saga

Wit Studio
24 епизоди · TV Completed ヴィンランド・サガ
8.73

Още от дете Торфин седеше в скута на великия Лейф Ериксон и тръпнеше в очакване за невероятните истории за далечна западна земя. Но всичките му мечти биват направени на пух и прах от нападението на група наемници. Отгледан от викингите, убили семейството му, Торфин се превръща в ужасяващ воин, който иска да убие главатаря на бандата Аскелад и да отмъсти за баща си. Това, което държи Торфин през изпитанията му, са семейната му гордост и мечтите за плодородна земя на запад, лишена от войни и робство… Земята, която Лейф представи като Винланд.

 

Информация за превода
Превод и редакция: Цветелин Илиев и Георги Гинев

Стайлинг/Тайпсет: Chep92

Тайминг/Корекции: Chep92

Караоке: Chep92

Кодиране/Вграждане: MeRcEnAry98

Преведени епизоди: 24/24

Преведено по релийза на: HorribleSubs
Отаку България

КЪМ МАНГА САЙТА