Пролет 1985

Genmu Senki Leda

Kaname Productions
1 епизоди · OVA Completed 幻夢戦記レダ
6.21

Йоко Асагири е влюбена, но се бои да признае чувствата си, затова тя написва песен, за да ги изрази. За неин ужас любовната песен, която е написала, действа като мост, свързващ Земята с един друг свят, наречен Ашанти. Владетелят на този свят иска песента на Йоко, за да може да я използва да отвори вход към Земята и да я завладее. Като използва артефактите, оставени от легендарния войн Леда, предсказала нейното пристигане, Йоко и новите й приятели трябва да спрат амбицията на тирана и да върнат и двата свята към нормалното им състояние.

 

Информация за превода
Превод и редакция: Ryuko FanSubs

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 1/1

Преведено по релийза на: Неизвестен

The Dagger of Kamui

Madhouse
1 епизоди · Movie Completed カムイの剣
6.62

В навечерието на възстановяването на ера Мейджи, когато спящата Япония се събужда, на запад в една лодка кръчмар открива бебе, Джиро. До него имало блестящ нож, “Кинжалът на Камуи”. Когато Джиро става на 13, осиновители му са убити и за да може да бъде спасен от Тенкай, свещеник, който по-късно го обучава на тайното изкуство на нинджата, Джиро е обвинен. Търсейки отмъщение за загубата на родителите си, Джиро убива мистериозен еднорък нинджа, който по сведенията е убиецът на родителите му.
Години по-късно по върха на Тенкай, Джиро проследява истинската си майка само за да научи, че Тенкай дал задача на баща му да намери следа към изгубеното съкровище на капитан Кид. Със съкровище в ръка Шогунът ще бъде в състояние да запази контрол и Япония отново ще се изолира от света. Въпреки това, бащата на Джиро се влюбва и има дете, и изоставя търсенето. Поради това Тенкай решава да си отмъсти ужасяващо!
Сега преследването започва, когато Джиро заедно с “Кинжалът на Камуи” и помощници от Тенкай ще търси голямото съкровище, където търсенето ще го отведе до Стария Американски Запад. Ако Джиро открие съкровището и се върне в Япония, тогава може би ще успее да си отмъсти и ще забие “Камата на Камуи” в черното сърце на Тенкай.
 

Информация за превода
Превод: Chep92

Превод на песни: KoP3Le7o-sempai

Редакция: Chep92

Стайлинг/Тайпсет: Chep92

Тайминг/Корекции: Chep92

Караоке:

Кодиране/Вграждане: Erotomania

Преведени епизоди: 01/01

Преведено по релийза на: По руски субтитри
Отаку България

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!