Пролет 2003

Air Master

Toei Animation
27 епизоди · TV Completed エアマスター
7.03

Айкава Маки е плаха гимназистка с огромен ръст и не по малки нагръдници. Тя е бивша “Кралица на Гимнастиката” на японските острови и е известна с прякора си на уличен боец – “Въздушен Майстор”. В живота и се наместват и странна групичка от момичета – Мичиру – перверзно и завидливо момиче, което мисли само за пари и момчета, Ренге – дребно лоли с огромен апетит и наклонности към окултното, богато момиче с огромни ама наистина огромни цици, което се влюбва в Айкава и прави големи золуми, ако някой само я погледне и доброто момиче, отличничката и разума на групичката. Айкава попада във вихъра на уличните боеве и се забърква с всякакви чудаци и смешници.

 

Информация за превода
Превод: TokiSubs и Ryuko FanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции: Naruto

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 27/27

Преведено по релийза на: Неизвестен

D.N. Angel

Xebec
26 епизоди · TV Completed D・N・ANGEL
7.21

Историята се върти около Нива Дайске – нормално тинейджърско момче, което се опитва да признае любовта си на едно момиче, Риса Харада. Най-сетне взел своето решение, Нива отива да признае своето чувства пред нея, но за съжаление така и не успява. Тя го съкрушава психически, още преди Нива да е признал чувствата си, като му казва, че той е най-добрия й Приятел. Нива няма какво друго да прави освен да приеме нещата такива, каквито са. До тук всичко е нормално, но….
Навечерието на 14 му рожден ден, Става нещо странно. Дайске се превръща в легендарния Фантом Dark. Разбирайки, че от 300 години фамилията му си предава силите на Dark, Нива няма друг избор освен да върши работата на Фантома Dark, а именно да краде безценни артифакти, които са обладани от тъмни сили.
Но ето, че нещата се объркват още повече, когато в класа му го заподозрява самия Сатоши, който е наследил на кръвта на фамилия Хикари и в него се крие другата половина на Dark, Krad. Той е капитана в полицията, който отговаря за залавянето на Dark.
Но усложненията не свършват до тук, близначката на Риса Харада, Рику Харада започва да изпитва чувства към Нива Дайске и тя е разпокъсана между нейните си чувства и тези на Дайске към сестра й Риса.

 

Информация за превода
Превод: RyuKo FanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 26/26

Преведено по релийза на: RaX

Juubee Ninpuuchou: Ryuuhougyoku-hen

Madhouse
13 епизоди · TV Completed 獣兵衛忍風帖「龍宝玉篇」
6.68

14 години след победата над безсмъртния боец Химуро Генма и осуетяването на злите планове на мрачния Шогун, Кибагами Джубей продължава да броди из Япония като перфектното уръжие за убииства, непринадлежащо на никой. По време на това пътуване, той се запознава с Шигур, девицата, която не е виждала света отвъд селото си. Но когато група демони унищожават селото й, Джубей става главната им цел сдобивайки се със Драконовия Камък – камък с непознат произход. През това време, Шигур – заедно с монаха Дакуан и млад крадец на име Цубуте – пътува към селото на Ягйю. И сега с два клана преследващи Шигур, Дакуан трябва още веднъж да се сдобие с услугите на Джубей, за да защити Девицата на Светлината.

 

Информация за превода
Превод: AnimeBGSub Team®

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 13/13 еп. и 1/1 филм

Преведено по релийза на: a4e

Kino no Tabi: The Beautiful World

A.C.G.T.
13 епизоди · TV Completed キノの旅 -the Beautiful World-
8.35

Под формата на кратки истории се разкрива част от историята на Кино и говорещият мотор – Хермес.Двамата посещават много и различни страни, но винаги само за по 3 дни и не повече, без да се намесват в проблемите на държавата… или поне не по собствена воля.Те са по-скоро наблюдатели. А какво наблюдават, не може да се опише с думи – трябва да се види. Анимето изненадва доста със едновременното си спокойствие, действие и развитие.

 

Информация за превода
Превод и редакция: ckitnik – Ryuko FanSubs

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 13/13 еп. + 1/1 ова + 2/2 филми

Преведено по релийза на: KickAssAnime

Konjiki no Gash Bell!!

Toei Animation
150 епизоди · TV Completed 金色のガッシュベル!!
7.54

Това е аниме, което може да ви изненада необичайно, както направи с мен. Макар и леко бебешко, то си има своите добри черти и хумор.

В него се разказва за Киомаро Такамине – мързеливо момче, което си е наумило, че не е нужно да ходи на училище, понеже хората там не са на негово ниво и също мразен от всички заради егоизма си. Но един ден се появява Гаш Бел – дете от демонския свят, заедно с червената му книга, които променят Киомаро завинаги. Демонската битка започва отново, деца от демонския свят идват едно след друго, като е нужно да намерят собственик за книгата си, за да могат да участват пълноценно в борбата за определяне на Кралят на Демонския Свят. Гаш също така е едно от тези деца и неговата борба е да стане Добър Крал, който ще защитава всички. Той изкарва магии през устата си, когато Киомаро прочете заклинание от червената книга, която изглежда го е избрала за свой собственик. Така те навлизат свят на магии и страдание, като едничката им цел е да сложат край на тази глупава борба и начело на Демонския Свят да застане един Добър Крал, дори ако това не е Гаш.

 

Информация за превода
Превод: SugoiFanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 150/150

Преведено по релийза на: Неизвестен

Munto

Kyoto Animation
9 епизоди · TV Completed 空を見上げる少女の瞳に映る世界
6.85

За да спаси Небесата и Магическото Кралство, Мунто трябва да спре понижаването на Акто, енергията на всичко. За да го направи, той трябва да следва предсказанието и да намери момиче на име Юмеми, което живее в нормалния свят. Юмеми е най-обикновено момиче, като изключим факта, че само тя вижда падащите континенти на Небесата към нейния свят. След като среща Мунто, тя започва да разбира отговорностите си пред света.

 

Информация за превода
Превод: Ryuko FanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 9/9 еп. + 2/2 ОВА

Преведено по релийза на: Exiled-Destiny

Texhnolyze

Madhouse
22 епизоди · TV Completed TEXHNOLYZE
7.76

Лукус е изоставен град, където се ширят отчаяние и насилие. Единствената причина за съществуването му е добива на рафиа: рядък материал, който се свързва с човешкото тяло, необходим за технолизация – производство на механични крайници. Там живеят Ичизе, момче което рискува живота си в бокс със залози, за да преживява; Ран, момиче което вижда близкото бъдеще и Оониши Киого, водачът на Органо, който може да чуе “Гласа на града”. Лукус се управлява със сила от Органо, организация на работническата класа, екипирана за сблъсъци. Противникова анти-технолизационна група е Съюзът за избавление на гражданите, воден от Калис Макимата. Съществува също банда технолизирани младежи, прокламиращи свобода, наречени Ракан. Извън града живеят хората от Габе, тайно религиозно общество, следващо завета на Пророка. Символът на града Обелиск, тихо следи за деликатното равновесие на Лукус, защото хаосът е на път да се развихри.

 

Информация за превода
Превод и редакция: Ryuko FanSubs

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 22/22

Преведено по релийза на: a4e

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!