Пролет 2005

Basilisk: Kouga Ninpou Chou

Gonzo
24 епизоди · TV Completed バジリスク 甲賀忍法帖
7.59

Коуга и Ига са нинджа кланове, които враждуват от 400 години. Ханзо Хатори ги принуждава да сключат мир и да спрат да се бият помежду си. Геноске от Коуга и Оборо от Ига се обичат и се опитват да прекратят враждата м/у клановете. Междувременно Леясу-сама се чуди кой от синовете си да избере за наследник, накрая решава да изправи двата клана един срещу друг, като всеки от тях ще представлява един от синовете му. Ига и Коуга трябва да изберат по десет нинджи (сред тях Оборо и Геноске), които ще се бият до смърт, като последният оцелял ще определи наследника на шогуна.
 

Информация за превода
Превод: Guardian_Angel

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 24/24

Преведено по релийза на: A-S

Boku wa Imouto ni Koi o Suru

Vega Entertainment
1 епизоди · OVA Completed 僕は妹に恋をする
6.37

Това е забранена история за кръвосмешение и любов между близнаци. Йори и Ику на пръв поглед са нормални брат и сестра, но Йори през цялото това време е гледал по друг начин на по-малката си сестричка Ику. През цялото време той сдържа чувствата си и я отбягва, все едно не го интересува. Ику започва да си мисли, че Йори я мрази и иска обяснение от него за тези действия и грубия му характер. Когато разбира чувствата на брат си, Ику е изправена пред въпроса, дали ще започне да обича Йори като мъж или не.
 

Информация за превода
Превод: qnkov

Редакция: Chep_92

Стайлинг/Тайпсет: qnkov

Тайминг/Корекции: qnkov

Караоке:

Кодиране/Вграждане: naru

Преведени епизоди: 1/1

Преведено по релийза на: Hitsuji
Отаку България

Karas

Tatsunoko Production
6 епизоди · OVA Completed 鴉 -KARAS-
7.43

В Шуджуку, близкото бъдеще, се извършват последователни убииства. Жертвите са били лишени от цялата си течност. Знае се, че убиеца е човек наречен Еко. Той е бил “Карас”, пазител на града, но преди да разберат, той нарекъл себе си Еко и започнал да отмъщава за себе на човешката раса. Юрине е тази, която насочва Карас да спаси града. За да спре убиеца, тя избира Отоха за нов Карас и така започва битката между двамата Карас.

 

Информация за превода
Превод и редакция: ckitnik – Ryuko FanSubs

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 06/06

Преведено по релийза на: Неизвестен

Loveless

J.C.Staff
12 епизоди · TV Completed LOVELESS
6.92

След като изгубва брат си, който е жестоко убит, и подкрепата на собствената си майка, Аояги Рицка остава напълно сам до деня, в който среща Агацума Соби. Той изрича думите, които Рицка иска да чуе най-много, но не иска да й повярва: “Обичам те. Ще направя всичко за теб”. Заедно със Соби той навлиза в свят на магии и битки, за да разбере истината за смъртта на брат си.
 

Информация за превода
Превод: qnkov

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане: Erotomania

Преведени епизоди: 12/12

Преведено по релийза на: Soldado
Отаку България

Ueki no Housoku

Studio Deen
51 епизоди · TV Completed The Law of Ueki, うえきの法則
7.74

Главния герой Уеки има странно умение – да превръща всичко което сметне за боклук в дърво. Това умение го получава от учителя си Kobayashi. Ueki успява да запази умението си в тайна но един ден съученичката му Mori го забелязва и от този ден нататък започва да го следва и да му помага… Но скоро Ueki разбира ,че е въвлечен в битка със 100 участници, един от които е неговият учител Кобаяши. Правилата на турнира са прости: всеки участник трябва да си избере ученик и да му даде някакво умение от рода на: да превръща памук в желязо, вода в огън и тн. Така всеки ученик ще има шанс да спечели. След това участниците в конкурса трябва да накарат учениците им да се бият помежду си. Учителите в никакъв случай не трябва да помагат на техните избраници. В противен случай учителят отива в “ада”. Битката между двама ученици свършва когато някой изпадне в безсъзнание. Припадналият губи силите си и става пак нормален, а победителят печели Zai(талант). Талантът е случаен от рода на бързо ядене, танцуване, шиене и тн, но има бойни таланти като точност, бързина, рефлекси… Но Zai могат и да се губят много лесно – за всеки удар нанесен със “магия” върху обикновен човек се губи по един Zai. Участникът, чийто ученик спечели, става следващия “бог”, а ученика получава плочка “празен Zai”. Върху този “празен Zai” победителят трябва да напише какъвто си иска талант и го получава.

 

Информация за превода
Превод: icarus & f0rbite

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 51/51

Преведено по релийза на: Неизвестен

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!