Пролет 2006

Air Gear

Toei Animation
25 епизоди · TV Completed エア・ギア
7.50

Ikki живее с четири невероятни момичета – приятелката му от дество Ringo, по-голямата й сестра Rika, Mikan и малката Shiraume. Местожитестлството с тях обаче далеч не е това, което повече от вас сигурно си мислят – тук става въпрос за постоянен терор от страна на женските. И то терор без никакви задръжки. Животът изглежда нормален за Ikki, докато не се сдърпва с няколко момчета. В последствие се оказва, че те имат връзки с The Air Treck Team – The Skull Saders. След като бива подмамен, Ikki се оказва в капан от въпросната банда и минава на косъм от смърта. Когато се събужда, се оказва с гол задник, пребит и зарязан в някаква барака. След случката Ikki се затваря в стаята си и общо взето реве над загубата си, докато Ringo не решава да му помогне. Знаейки, че Ikki се възхищава на Simka – момиче, което всеки ден тренира с Air Treck и е наблюдавано от Ikki, – тя му разкрива тайната за Team Sleeping Forest. С помоща на Ringo Ikki бързо усвоява Air Treck и скоро получава отмъщението си над Skull Saders. Това естествено е само началото – в последствие историята се заплита все повече и повече, появяват се все нови и невероятни герои,и пред очите на Ikki се разкрива цял един нов свят.

 

Информация за превода
Превод и редакция: Drover

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 25/25 епизода и 1/1 спешъл

Преведено по релийза на: Неизвестен

Ar-Tonelico

Trans Arts
1 епизоди · OVA Completed アルトネリコ 世界の終わりで詩い続ける少女
6.16

Това е едно аниме правено по игра, като в него се разправя за три личности. Орика, момиче – Реватейр, което не знае как да пее Химнa. Райнар – момче, което пада от небето със своят кораб, и Куруже, момиче – самолетен механик, който неволно се забърква в краткото приключение.
Хубаво е да сте запознати с играта, за да разберете анимето.

 

Информация за превода
Превод и редакция: qnkov

Стайлинг/Тайпсет: qnkov

Тайминг/Корекции: qnkov

Караоке: qnkov

Кодиране/Вграждане: qnkov

Преведени епизоди: 01/01

Преведено по релийза на: ureshii
Отаку България

Black Lagoon

Madhouse
24 епизоди · TV Completed BLACK LAGOON
8.06

Черна Лагуна’ е името на японска манга и аниме създадено от Реи Хирое. Сюжетната линия следва живота на група наемници познати като Групата Лагуна, които внасят и изнасят контрабанда из моретата на Югоизточна Азия. Техния базов лагер се намира във въображаемия град Роанапур в Тайлан. Техния транспорт е катера ”Черна Лагуна”. Групата Лагуна прави бизнес с различни клиенти, но е в особенни приятелски отношения с руския престъпен синдикат Хотел Москва. Мисиите, които изпълняват варират от бясни престрелки през ръкопашен бой до морски битки на различни места в югоизточна Азия. Членовете на Групата Лагуна прекарват свободното си време Жълтият Флаг, бар в Роанапур.
Черна Лагуна започва да се излъчва на осми април 2006 в Япония, сериала излъчва последния епизод на 24 юни. Втория сезон (С име Черна Лагуна: Вторият Бараж), започва излъчване в Япония на втори октомври 2006 и завършва на 25 декември. Заглавието е лицензирано в Америка от Geneon Entertainment.
Екипажа:
Реви доставя силата на Черната Лагуна. Бива я с оръжията, но не и с хората.
“Рок” е японски офис работник, който се присъединява към екипажа на Черната Лагуна, след като го отвличат. Рок обикновено не се бие, но е отличен преводач и посредник.
Дъч е лидера на “търговската компания” Лагуна. Той кара катера Черна Лагуна и съгласува деиствията на екипажа.
Бени е гений на електротехниката. Той е техническият експерт на отбора.

 

Информация за превода
Превод и редакция: Ryuko FanSubs и Shinigami-Team

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 24/24 + ОВА

Преведено по релийза на: Неизвестен

Dai Mahou Touge

Diomedea
4 епизоди · OVA Completed 大魔法峠
6.99

Пуние Танака, принцеса от Земята на магията, е изпратена на Земята за обучение сред хората с цел да наследи майка си, която е настоящата кралица. Нейните магически лудории незабавно я правят известна сред мъжката част в япоснкото училище, в което е прехвърлена. Но ако нещо не и допада тя незабавно зарязва имиджа си на “добро момиченце” и започва безпощадно да наказва причинителя или с магия, или с изключително жестоки, чупещи кости борчески хватки. И понеже има множество фракции желаещи провала и през тази година на Земята, Пуние постоянно е в стихията си.

 

Информация за превода
Превод: Ryuko FanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 4/4

Преведено по релийза на: Exiled-Destiny

Gakuen Heaven

Tokyo Kids
13 епизоди · TV Completed 学園ヘヴン
6.57

Ито Кейта, съвсем обикновено момче, е шокиран когато получава покана да учи в елитна гимназия. Той има само едно изключително качество – късмет. И точно то го отвежда в „Академия Бел Либърти”, мъжка гимназия за най-привилегированите, най-талантливите и най-красивите. Заради странен инцидент в деня на пристигането му, Ито попада под вниманието както на Ниуа Тецуя – „Краля” и Сайонджи Каору – „Кралицата”, така и на всички останали. Когато погледите на цяло училище красиви момчета са вперени в него, как Ито ще намери време да разреши мистерията около поканата?
В потока на събитията той създава силни връзки с почти всички в академията, но изпитва особено силно влечение към приятелски настроеният и прекалено грижовен, но много мистериозен Ендо Казуки.
Бележка: Епизодите от 1 до 12 включват минисериал наречен Хам-Хам Рая!

 

Информация за превода
Превод: RyuKo FanSubs

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 13/13

Преведено по релийза на: Неизвестен

Honey x Honey Drops

‎Radix
2 епизоди · OVA Completed 蜜×蜜ドロップス
6.01

Хагино Юзуру е обикновено момиче, което преминава обикновен курс в гимназия Ходжо. Докато работи почасово през лятната ваканция, тя се забърква с Ренге Кай от Куге Курса, който се взима само от богаташите. След лятната ваканция тя разбира, че е избрана като “Бебче” на Кай. “Бебчето” е партньор на Господаря – ученика от Куге Курса и е длъжно да се грижи за господаря си, докато се дипломира успешно. Самото “Бебче” се избира от обикновен курс. То е освободено от доходи, но ако спре да бъде такова, не само това ще се промени, но също така ще бъде изключено от училището. За Юзуру това от една страна е добре дошло, но от друга си има проблеми със своя егоистичен господар, с който ще трябва да се справи занапред и да разбере какво означава тя за него… Просто играчка или нещо повече?
 

Информация за превода
Превод: qnkov

Редакция: GFotaku

Стайлинг/Тайпсет: qnkov

Тайминг/Корекции: qnkov

Караоке:

Кодиране/Вграждане: Erotomania

Преведени епизоди: 02/02

Преведено по релийза на: KissSub&KissFans
Отаку България

Kishin Houkou Demonbane

View Works
12 епизоди · TV Completed 機神咆吼デモンベイン
6.60

Куро Дайджууджи е беден детектив, живеещ в Аркам Сити. Един ден, той бива помолен от Рури Хадо от финансовата фирма Хадо, да потърси магическа книга. След като първоначално отказва, Рури му предлага голяма сума пари за изпълнението на задачата, което кара Куро да се съгласи. Докато търси книгата, неочаквано среща Ал, красиво момиче, което всъщност е могъщо магическо създание. Те сключват договор един с друг, дарявайки Куро със силна магия. Скоро след това, Ал активира Демонбейн, машина притежавана от фирмата Хадо, да предотврати заплахата от Черната Колиба. С това, войната между фирмата Хадо и Черната Колиба започва…
 

Информация за превода
Превод: nana707

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 12/12 епизода и 1/1 ОВА

Преведено по релийза на: Shinsen-Subs

Nana

Madhouse
47 епизоди · TV Completed NANA [ナナ]
8.45

В една ветровита нощ, Коматсу Нана сяда съвсем случайно до Осаки Нана във влака пътуващ към Токио. Коматсу Нана е тръгнала, за да се срещне с приятеля й и с новия живот в града, докато Осаки Нана отива там, за да реализира мечтата си, а именно да направи музикална кариера. Двете скоро стават приятелки, след като разбират, че споделят едно и също име, и се разбират да подържат връзка. Отново, те случайно се срещат, докато си търсят апартамент и решават да живеят заедно.
Коматсу Нана започва новия си живот в Токио с помощ от нейното гадже Шожи и приятелите й Джунко и Киосуке. Осаки Нана се стреми да направи дебют като вокалист на пънк групата “Blast”, докато в същото време връзката й с нейния приятел Рен, китарист в известната банда “Trapnest” е пред провал.
Двете са пълната противоположност. Коматсу Нана е кротка и любезна по природа, а Осаки Нана е по-тиха и с по-хладно отношение към нещата около нея. Историята на “Nana” прозследява спадовете и триумфите във развиващи се отношения на двете момичета.

 

Информация за превода
Превод и редакция: ckitnik – Ryuko FanSubs

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 47/47

Преведено по релийза на: Неизвестен

Witchblade

Gonzo
24 епизоди · TV Completed ウィッチブレイド
7.26

22 век, Япония. Амаха Масане е една от оцелелите от бедствието унищожило Токио. Тя е и една от последните от древен род жени-воини, които могат да владеят мистериозно оръжие, познато като Острието на вещицата. Когато е в опасност, странна светлина излиза от китката на Масане и тя се превръща в мощно същество. Защитавайки дъщеричката си, тя ще се изправи в битки между силни организации, които искат да притежават оръжието.

 

Информация за превода
Превод: skincar

Редакция: skincar

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 24/24

Преведено по релийза на: bonkai77
Отаку България

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!