Пролет 2016

Energy Kyouka!!

Studio Eromatick
2 епизоди · Hentai Completed えなじぃキョーカ!!
6.87

Когато Кюка е хваната да блудства в училище, отговорникът на класа Леона, я изнудва да работи за семейния джентълменски клуб, който е специализиран в проституцията. Освен, че Кьока се оказва по-голяма мръсница, отколкото може да си представи Леона, тя има и по-голям брат, на който умира да отнеме девествеността.
 

Информация за превода
Превод: Satanas

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 2/2

Преведено по релийза на: Неизвестен 

Kokuhaku Jikkou Iinkai

Qualia Animation
2 епизоди · Movie Completed 好きになるその瞬間を。~告白実行委員会~
7.06

Еномото Нацуки е влюбена в своя приятел от детинство и решава да му признае чувствата си, но не се получава така както тя иска. Докато тя „репетира“ своето любовно признание, друго момче я кани на среща. Това е една романтична история изпълнена със сладко-кисели моменти и младежки колебания.

 

Информация за превода
Превод: EasternSpirit

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 2/2

Преведено по релийза на: Неизвестен

Koutetsujou no Kabaneri

Wit Studio
12 епизоди · TV Completed 甲鉄城のカバネリ
7.26

В началото на своята индустриална революция страната Хиномото е нападната от мистериозна епидемия. Събитията ни отвеждат 20 години напред във времето, където последиците от вируса са принудили оцелелите да се крият в укрепени градове, свързани с мрежа от железопътни линии. Пътуването между тях обаче крие множество рискове, защото жертвите на заразата не са останали “мъртви”. Лишени от човешкия си разум, тези немрящи създания са измъчвани от постоянен глад за плът, а единственият начин да бъдат убити е с пронизване на сърцето, което е скрито под дебел пласт метал.

 

Информация за превода
Превод: Eastern Spirit

Редакция: Eastern Spirit

Стайлинг/Тайпсет: Eastern Spirit

Тайминг/Корекции: Eastern Spirit

Караоке: Eastern Spirit

Кодиране/Вграждане: Eastern Spirit

Преведени епизоди: 12/12

Преведено по релийза на: HorribleSubs

Phantom of Kill: Zero kara no Hangyaku

Production I.G
1 епизоди · Movie Completed ファントム オブ キル ―ZEROからの反逆―
6.24

По стратегическата ролева игра на Fuji & Gumi Games, в която тайнствени момичета, носещи имената на легендарни оръжия, търсят изгубените си спомени. В играта играчите събират герои и оръжия и обхождат тъмници.

 

Информация за превода
Превод: KoP3Le7o-sempai

Редакция: KoP3Le7o

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:
Преведени епизоди: 01/01

Преведено по релийза на: Koby
Отаку България

Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu

White Fox
25 епизоди · TV Completed Re:ゼロから始める異世界生活
8.24

На излизане от супермаркета в една обикновена за него вечер, нищо неподозиращият Нацуки Субару напуска ежедневният си живот и бива захвърлен в напълно нов за него фантастичен свят. На пръв поглед нещата не изглеждат много добре за объркания тийнейджър. Веднага след пристигането си бива нападнат от тамошните бандити. Въоражен само с торбичка с продукти и вече безполезен мобилен телефон, той бързо бива пребит. За щастие обаче една мистериозна красавица на име Сатела, преследвайки човека откраднал важна за нея вещ се натъква на Субару и го спасява.
За благодарност Субару предлага своята помощ и дори по-късно вечерта вече открива откраднатата вещ. Но неизвестна за тях тъмна сила, дебне двойката от сенките и само минути след постигането на целта си Субару и Сатела биват брутално убити.
Въпреки това, Субару веднага се събужда на позната за него сцена. Изправяйки се пред същите бандити, срещайки отново Сатела, мистерията се задълбочава, тъй като историята необяснимо се повтаря.

 

Информация за превода
Превод: mortimar

Редакция: mortimar

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 25/25 епизода и 1/1 ОВА

Преведено по релийза на: Неизвестен

Super Lovers

Studio Deen
20 епизоди · TV Completed SUPER LOVERS(スーパーラヴァーズ)
7.23

Гимназистът Хару е повикан от Япония, за да види болната си биологична майка. Но когато пристига осъзнава, че е бил излъган, а мотивите за това надминават въображението му. Майка му, Харуко, е прибрала от сиропиталище малко момче на име Рен. Той е необуздан и затворен в себе си, като единствено излиза навън да играе с няколко кучета. На Хару му се пада тежката задача да превърне Рен отново в нормално момче, но няма ли да се привърже прекалено много към него?
 

Информация за превода
Превод: qnkov и Sapphiria

Редакция: qnkov

Стайлинг/Тайпсет: qnkov

Тайминг/Корекции: qnkov

Караоке: qnkov

Кодиране/Вграждане: qnkov

Преведени епизоди: 20/20

Преведено по релийза на: HorribleSubs
Отаку България

Yuu Gi Ou: The Dark Side of Dimensions

Gallop
1 епизоди · Movie Completed 遊☆戯☆王 THE DARK SIDE OF DIMENSIONS
7.46

Шест месеца след събитията в мангата “Yu-Gi-Oh!” Юги Муто и приятелите му са последна година в гимназията и обсъждат бъдещето си. Междувременно Сето Кайба организира разкопки, за да върне разглобения Хилядолетен пъзел от руините на Хилядолетния храм. Преди предметът е бил обитаван от душата на неговия съперник Атем, когото той се надява да възроди, за да си уредят сметките. Но разкопките са прекъснати от тайнствен човек, който се изправя срещу Кайба в дуел с чудовища и открадва две парчета от възстановения Пъзел. Какъв е скритият му мотив? Залогът никога не е бил по-висок, съперничествата никога не са били толкова ожесточени, а рисковете – никога толкова големи.

 

Информация за превода
Превод и редакция: KoP3Le7o и v3nk0y

Редакция: KoP3Le7o

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции: v3nk0y

Караоке:

Кодиране/Вграждане: v3nk0y

Преведени епизоди: 1/1

Преведено по релийза на: Професионални субтитри от BD
Отаку България

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!