Пролет 2017

Blame!

Polygon Pictures
1 епизоди · Movie Completed BLAME!
7.17

В далечното бъдеще съществува Мегаструктурата – самоподдържащ се град с невъобразими размери, който постоянно се разширява. В един от затънтените му краища шепа хора се крият от развилнелите се машини, но храната им е на привършване. Дръзкият им опит да напуснат безопасната зона ги среща с Кили – мистериозен пътешественик, който им разказва за отдавна отминало време, в което хората са командвали Мегаструктурата, а машините изпълнявали техните заповеди…

 

Информация за превода
Превод: Ragnos

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 1/1

Преведено по релийза на: HorribleSubs

Quanzhi Gaoshou

B.CMAY PICTURES
12 епизоди · ONA Completed 全职高手
8.00

Признат като капитан и първокласен професионален играч в онлайн играта ГЛОРИ, Йе Сю е наречен “Богът на войната” заради уменията и приносът му към играта през годините. Въпреки това, когато е принуден да се оттегли от отбора и да остави игралната кариера зад гърба си, той намира работа в близко интернет кафене. Там, когато ГЛОРИ стартира своя десети сървър, той се впуска отново в играта, като използва нов герой, наречен “Мрачния Лорд”.
Ранните постижения на Йе Сю в новия сървър веднага привличат вниманието на много играчи, както и на големите гилдии, карайки ги да се чудят за идентичността на този изключителен играч. Въпреки десетгодишният опит и задълбочени познания, започвайки отначало без спонсори и без отбор в игра, която се е променила през годините, му поднася многобройни предизвикателства. Заедно с талантливите си нови другари, Йе Сю отново се посвещава на изкачването към върха на ГЛОРИ!

 

Информация за превода
Превод: sogood_

Редакция: sogood_

Стайлинг/Тайпсет: sogood_

Тайминг/Корекции: sogood_

Караоке: sogood_

Кодиране/Вграждане: Brezov25

Преведени епизоди: 12/12

Преведено по релийза на: HorribleSubs

Shingeki no Bahamut

MAPPA
34 епизоди · TV Completed 神撃のバハムート VIRGIN SOUL
7.47

Мистарсия е магически свят, където хора, богове и демони съжителстват заедно. В миналото драконът със сребристочерни криле, Бахамут, заплашил да унищожи земята, но хората, боговете и демоните превъзмогнали различията си, за да се обединят и да запечатат неговата сила. Ключът към въпросния печат бил разделен на две, като едната половина била дадена на боговете, а другата – на демоните, с цел двете части никога да не бъдат обединени и Бахамут – освободен. А сега, 2000 години по-късно, по света цари мир, но един ден жена открадва божията половина от ключа.

 

Информация за превода
Превод: Сезон 1 – FREEZELORD, Сезон 2 – SomeBodY

Редакция: Сезон 1 – KoP3Le7o, Сезон 2 – Chep92

Стайлинг/Тайпсет: Сезон 1 – qnkov, Сезон 2 – SomeBodY

Тайминг/Корекции: Сезон 1 – qnkov, Сезон 2 – SomeBodY

Караоке: Сезон 1 – qnkov, Сезон 2 – SomeBodY

Кодиране/Вграждане: Сезон 1 – qnkov, Сезон 2 – SomeBodY

Преведени епизоди: 38/38

Преведено по релийза на: HorribleSubs
Отаку България

Zero kara Hajimeru Mahou no Sho

White Fox
12 епизоди · TV Completed ゼロから始める魔法の書
7.11

В свят на непрестанна война между хора и вещици има същества, наричани “полу-хора”, прокълнати хора, родени с външност и сила на зверове. Както хората, така и вещиците се страхуват от тях и ги отлъчват заради физическите им сили и животински нрав. В резултат на това много полу-хора стават наемници и си изкарват хляба чрез ловуване на вещици.
Въпреки връждата между расите, една безгрижна вещица на име Зеро наема полу-човек за неин бодигард. Той пътува заедно със Зеро и младият магьосник Албус, които търсят Гримоарът на Зеро, могъща книга със заклинания, която може да бъде изключително опасна в грешни ръце. По време на пътешествието той разкрива добрината си и открехва сърцето си както към хората, така и към вещиците, и необикновената групичка от другари се сближават.

 

Информация за превода
Превод и редакция: Chep_92

Стайлинг/Тайпсет: Chep_92

Тайминг/Корекции: Chep_92

Караоке: Chep_92

Кодиране/Вграждане: v3nk0y

Преведени епизоди: 12/12

Преведено по релийза на: Руски субтитри
Отаку България
За проекта е заплатено на преводача 

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!