Пролет 2019

Carole & Tuesday

Bones
24 епизоди · TV Completed キャロル&チューズデイ
7.91

Сузу е на 17 и живее сама с баща си в едно съвсем обикновено село. От години тя се чувства като сянка на самата себе си. Един ден решава да стане част от “Ю” – виртуално общество, посещавано от над 5 милиарда души от цял свят. Там тя се превръща в световноизвестна певица на име Бел. Минава време и съдбата решава да я сблъска с едно мистериозно и грозновато създание – Звяра.

Адаптация на мангата “Дарба” от Кизу Нацуки.

 

Информация за превода
Превод: GFotaku

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 24/24

Преведено по релийза на: Неизвестен

Fairy Gone

P.A. Works
24 епизоди · TV Completed Fairy gone フェアリーゴーン
5.85

Историята се развива в свят, в който феите живеят в животни, като им предават загадъчни способности. Чрез вземане на органите на животните и трансплантацията им в хора, феите могат да бъдат призовани и да се използват като оръжия. Хората, които използват феи като оръжия, се наричат “Феиски Рицари”. След като войната приключи, рицарите губят своята цел. Някои започнаха да работят за правителството, а други се присъединиха към мафията или станаха терористи.
От Войната са минали девет години. Главният герой Мария е новобранец в организацията “Доротея”, която разследва и потиска престъпленията, свързани с феите. На фона на нестабилната политическа ситуация, престъпниците от войната се появяват и тероризират всичко като акт на отмъщение. Това е историята на феите, воюващи за собственото си правосъдие в хаотичен свят.

 

Информация за превода
Превод и редакция: Vasilioz, Bombaki6a, SU Boss, Vojdabg, Ivan02, Infernobot, Skincar

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции: v3nk0y (сезон 1)

Караоке: Chep92

Кодиране/Вграждане: v3nk0y (сезон 1)

Преведени епизоди: 24/24

Преведено по релийза на: HorribleSubs

Golden Kamuy

Geno Studio
36 епизоди · TV Completed ゴールデンカムイ
7.82

Няколко години след Руско-японската война (1904-1905) ветеранът Сугимото Сайчи отчаяно търси в реките на Хоккайдо злато. Сугимото се е прославил във войната като безстрашен, ужасяващ боец, но е загубил повече,отколкото е спечелил в битките. Един ден, младият мъж научава от един пияница много интересна история – за огромно количество откраднато и скрито злато, принадлежало на племето айну. В началото за Сугимото всичко изглежда като поредната фантасмагория на стареца, но много скоро бива въвлечен в една нова, много опасна и сложна игра – войната за златото.

 

Информация за превода
Превод: GFotaku

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 36/36 еп. + 4 ОВИ

Преведено по релийза на: HorribleSubs

Kenja no Mago

Silver Link.
12 епизоди · TV Completed 賢者の孫
6.57

Младо момче, загинало в инцидент е преродено в друг свят като бебе! След тази случка, той е отгледан и възпитан от “мъдрецът” Мерлин Уолфърт, който му дава име Шин. Нашият герой обаче е запазил спомените от предишния си живот и е започнал наново, той изучава и попива всичко от Мерлин, свързано с магията. Когато става на 15 години разбира историята на дядо си, както и обкръжаващите го. Нашият герой Шин се отправя на приключение в търсене на приятели и нови приключения, но среща и трудности по пътя си, които ще разберете, ако гледате.

 

Информация за превода
Превод и редакция: 1-2 еп. – Vasilios, 3-12 еп. – skincar

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке: Chep92

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 12/12

Преведено по релийза на: HorribleSubs

Kimetsu no Yaiba

ufotable
48 епизоди · TV Completed 劇場版 鬼滅の刃 無限列車編
8.79

Още от древни времена се носят слухове, че човекоядни демони скитат из горите. Зарaди тези слухове доста хора не излизат през нощта. Също както има слухове за демони, така има и легенди за Ловците на Демони, които бродят из земите на Япония, убивайки кръвожадните демони. И за нашия млад герой – Танджиро, скоро тези слухове и легенди ще се превърнат в реалност…

След като бащата на Танджиро умира, той се грижи за по-малките си братя и сестри, както и за майка си. Въпреки че живота им е труден след трагедията, те намират щастие. Но това краткотрайно щастие бива разбито на парченца един ден, когато Танджиро намира цялото му семейство изядено и разпокъсано от демон, а единственият оцелял от нападнатото семейство е по-малката му сестра Незуко, която се превръща в демон. Но за негова изненада и надежда Незуко запазва малкото останало човешко у нея… И така започва тъжното и трагично приключение на Танджиро да излекува сестра си.

 

Информация за превода
Превод и редакция: Сезон 1 – Drakat и IsMaIL. Сезон 2-3 и Филм – Rinto-kun и AFDAST.

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 48/48 епизода и 1/1 филм

Преведено по релийза на: HorribleSubs, TakeItOrLeaveIt, SubsPlease
Отаку България

Kingdom [L-A]

2 епизоди · Live Action Completed キングダム
9.0

По време на периода на воюващите държави в Кралство Цин имало млад войник – осиротял слуга, наречен Li Xin (Shin) (Kento Yamazaki), който мечтаел да стане велик генерал. Един ден той имал съдбовна среща с Ying Zheng (Ei Sei) (Ryo Yoshizawa), младият крал на Цин, който мечтае да обедини всички воюващи държави в едно. Заедно те трябва да съберат съюзници, които биха помогнали за възвръщането на трона, отнет след бунт от неговия полубрат…
 

Информация за превода
Превод: sederther и Мартина Андреева (GFotaku)

Редакция:

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 2/2

Преведено по релийза на: Неизвестен 

Koutetsujou no Kabaneri Movie 3: Unato Kessen

Wit Studio
1 епизоди · Movie Completed 甲鉄城のカバネリ~海門決戦~
7.73

По света върлува епидемия, превръщаща хората в зомби. Епидемията достига и страната Хиномото, те първа започваща да опознава благата на западните цивилизации. Тези блага са единствената надежда на бедната островна страна, вмиг усвоила парната технология и се осеяла с крепости. Из страната пътуват бронирани влакове, защитени от кръвожадните ходещи трупове. Хората успяват да се защитят, но шогуна и неговите съветници разбират, че духа на самураите е силен, но оръжията им са слаби, а зомбитата кабане със сияещите сърца стават все по-хитри и многобройни. В оживената крепост Арагаме младия техник Икома създава оръжие, което пронизва сърцата на зомбитата. Изобретението е тестирано скоро върху нападналите ги мъртъвци, но Икома бива ранен от кабане и решава да умре, за да не стане чудовище, но се случило нещо странно и Икома се превръща в хибрит между човек и кабане – кабанери. Действието на филма се развива 6 месеца след края на основня сериал и проследява историята на битката за крепостта Унато.

 

Информация за превода
Превод и редакция: Chep_92

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 01/01

Преведено по релийза на: Руски субтитри
Отаку България
За проекта е заплатено на преводача 

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!