Пролет 2022

Bubble

Wit Studio
1 епизоди · ONA Completed バブル
7.37

Един ден върху света се изсипват балончета с нечувани сили, които нарушават законите на гравитацията. Токио, център на аномалията, бива откъснат от света и изоставен след голяма експлозия, която убива хиляди хора. Но част от града се превръща в игрална площадка за група деца, които са загубили семействата си. Те участват в отборни битки по паркур, скачайки от сграда на сграда. Хибики, млад ас, известен с опасния си стил на игра, един ден прави необмислен ход и пада в морето. Животът му е спасен от Ута, момиче с мистериозни сили. Тяхната среща води до развръзка, която ще промени света.

 

Информация за превода
Превод: qnkov

Редакция: qnkov

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 1/1

Преведено по релийза на: Judas
Отаку България

Spy x Family

CloverWorks, Wit Studio
12 епизоди · TV Ongoing SPY×FAMILY
9.07

За агент познат още като “Здрач” няма неизпълнима задача, която да не изпълни в името на мира.
Действуваш като майстор шпионин на Весталис, Здрач работи неуморно, за да предотврати екстремистите да разпалят война със съседната държава Остания.
За текущата си мисия той трябва да проучи политикът – Донован Дезмънд, като проникне в престижното училището “Рай”, където учи сина му.
И така агентът се изправя с най-трудната си задача – да се ожени, да има дете, и да го играе семеен.
Здрач или “Лойд Форджър”, осиновява сираче на име Аня, която да играе ролята на 6 годишната му дъщеря и обещаваща ученичка в училище “Рай”. Той се натъква на Йор Брайър за съпруга – вечно липсваща от дома си офис дама, която има нужда от преструващ се партньор, за да впечатли приятелите си. Но не само Лойд крие самоличността си. Йор още работи като наемна убийца позната като “Бодливата принцеса”. Омъжвайки се за Лойд, тя създава перфектното прикритие. Но Аня всъщност не е обикновеното момиче, на което прилича, всъщност тя е телепат, продукт от тайни експерименти, които ѝ дават възможността да чете мисли. Въпреки че тя не разкрива самоличността им, Аня е възхитена от новите си готини родители агенти! Естествено тя няма да разкрие какво знае, инак ще развали веселбата. Под маската на “Семейство Форджър” – шпионин, наемна убийца и телепат, трябва да се държат като семейство, докато изпълват задълженията си. Въпреки че тези лъжци и бандюги играят роли, скоро ще разберат, че семейството е много повече от кръвна връзка.
 

Информация за превода
Превод: AFDAST

Редакция: AFDAST

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 02/12

Преведено по релийза на: Judas
Отаку България

Summertime Render

OLM
25 епизоди · TV Completed サマータイムレンダ
8.34

Подир смъртта на родителите си, Шинпей Аджиро започва да живее със семейство Кофуне и двете им дъщери – Ушио и Мио. Минават години, Шинпей пораства и се премества да живее в Токио, но злощастен инцидент го връща обратно в родния му остров Хитогашима. Неговата приятелка Ушио е починала, обаче нещо в смъртта ѝ повдига съмнения – около шията ѝ имало белези, сочещи към смърт чрез удушаване.

Примката около него се затяга, когато среща странна, зловеща версия на Мио. Шинпей е на път да научи, че този уж обикновен остров крие много по-мрачни тайни, отколкото някога е предполагал.

 

Информация за превода
Превод: Rinto-kun

Редакция: Rinto-kun

Стайлинг/Тайпсет:

Тайминг/Корекции:

Караоке:

Кодиране/Вграждане:

Преведени епизоди: 25/25

Преведено по релийза на: Judas
Отаку България

КЪМ МАНГА САЙТА
error: Съдържанието е защитено!